Hvidvin

Husets hvidvin - Poetas Dry White - 249,-

Klassisk Chile vin med tilpas frugt og moderat tørhed

 

Badgers Creek, Chardonnay & Semillon - 269,-

Australsk hvidvin. Aroma af trpisk frugt med lette noter af eg. En rig og fyldig smag med antydning af smør cremet vanilje, samt frisk og tropisk frugt

 

Gran Maestro Bianco Chardonnay - 279 ,-

Aroma bombe med tropiske noter. Stor dejlig fylde og friskhed med lige tilpas syre i afslutningen.

 

Saint Clair, Vicar's Choice Sauvignon Blanc - 299,-

Malborough, New Zealand. Håndplukkede druer. Ren og meget aromatisk duft med særpræg af solbær. Samen er tør, meget ren og aromatisk med en næsten sursød nuance af grønne ærter, peberfrugt og hyldebær

 

Saint Clair, Block 3 Sauvignon Blanc - 325,-

Malborough, New Zealand. Håndplukkede druer.Vidunderlig smag af solbær, hvide ferskner og grønne urter, med et hint af passionfrugt, samt en raffineret afrunding af mineraler.


Rosévin

Husets Rosé - Poetas - 249,-

Spanien. Intense noter af friske jordbær og hindbær der både kan smages og duftes. Blød ved ganen, hvilket gør den let og nem at drikke.

 

Exquise Rosé - 269,-

Fransk rosévin. Skønt balanceret vin med lige dele friskhed og modent afrundet frugt.


Sparkling

Prosecco Arduini - 279,-

Italiensk prosecco. Gylden tone med traditionel italiensk sødme.

Rødvin

Husets Rødvin - Poetas Cabernet Sauvignon - 249,-

Klassisk spansk vin med tilpas frugt og moderat tørhed

 

Campiato - 279,-

Spansk cabernet sauvignon, lavet på 40 år gamle vinstokke. Meget fin balance mellem tanniner og frugt. Delikat og silkeblød vin, lagret 3-4 mdr. på amerikanske og franske egefade.

 

Ripasso Casa Defra - 325,-

Italiensk vin på corvina og Rondinella druen ''den lille amarone''. Intens rubinrød farve. Raffineret smag af moden frugt, medium fylde med silkebløde tanniner.

 

Clos Malverne Pinotage Reserva - 389,-

Sydafrikansk, medium fyldig let krydret rødvin, behagelig rund smag af kirsebær , sorte blommer, med et strejf af syltede brombær, krydderier, urter og lidt egetræs toast.

 

Senorio De La Eralta - 479,-

Gran Reserva d.o.c Rioja Senorio de la eralta.

Karakteristisk duft af modne brombær og krydderier, kompleks og perfekt afbalanceret. En unik vin med flot harmoni. Kirsebærrød farve med okker nuance. En avantgarde og innovativ vin, der skiller sig ud for sin struktur, smag og kompleksitet. Elegante fløjlsbløde tanniner, med en vedholdende finish. Vinen har lagret minimum 24 mdr. på egefade samt 36 mdr. på flaske altså sammenlagt 5 år. Anbefalet til gryderetter, rødt kød, iberiske pølser og salte oste.